loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0
  • 66 voertuigen op voorraad
  • Klantgerichtheid centraal
  • BOVAG kwaliteit en zekerheid
  • Inlevend en meedenkend
Banner Image 0

“zo wordt het kopen
van een auto weer
echt leuk!”

Kopper Automotive, de bestemming voor liefhebbers van premium auto's. Met ongeëvenaarde passie begeleidt Koen je bij elke stap in het proces van het verwerven van jouw droomauto. Onze uitgebreide diensten omvatten in- en verkoop, deskundige aankoopbegeleiding, ondersteuning bij de verkoop van je huidige auto en aantrekkelijke leaseopties.


Onlangs is de thuishaven verplaatst naar de nieuwe locatie aan de Microweg in Nijmegen. Hier kom je in een showroom waar de warme sfeer van Nijmegen samensmelt met een indrukwekkende selectie premium auto's.


Of je nu op zoek bent naar een luxe sedan, een krachtige SUV of je langgekoesterde droom wilt waarmaken, bij ons vind je altijd iets dat aan al je wensen voldoet. Bij Kopper gaat het om het vervullen van jouw autowens en niets anders. Zo wordt het kopen van een auto weer echt leuk!

EEn kijkje bij ons

Kopper Automotive

Gallery Image 0

Koen Koperberg

Eigenaar

Koen Koperberg, de drijvende kracht achter Kopper Automotive, leidt de onderneming in haar totaliteit. Bij ons draait het niet alleen om auto's, maar ook om het opbouwen van een relatie. Kom gerust langs, de koffie staat klaar voor een gezellig gesprek over uw auto-ambities en hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Beoordelingen

@KOPPER_AUTOMOTIVE

INSTAGRAM

Morgen Internet - Zorgeloos website