20 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
23-7-2022 14:31:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer attente en vooral eerlijke verkoper????Koen is een man die zijn beloften nakomt en houd zich aan de gemaakte afspraken. Verder zeer goede prijs/kwaliteit verhouden. Bied tevens ongevraagd de service om de export formaliteiten van onze nieuwe auto te regelen bij onze immigratie in oktober 2022. Verder er happy met de aanschaf van onze Opel Mokka CDTI????
28-6-2022 18:56:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Prettig en goed gepen door Koen bij aankoop auto. Na aankoop is de grote onderhoudsbeurt uitgevoerd. Die voor mij kosteloos was. kortom uitstekende service en zeker een aanrader voor iedereen die een andere auto zoekt
26-4-2022 19:52:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Nadat het besluit genomen was om toch weer een Alfa Romeo Giulia te willen rijden kwam bij het speuren op het web de auto van Koen eigenlijk als enige naar boven kwa specs klopte deze helemaal. Na contact gehad te hebben met Koen wat heel goed overkwam afgelopen weekend afgereisd naar Elst waar de ontvangst hartelijk was en onder het genot van koffie de auto bekeken en na de proefrit kwamen er snel uit.
4-3-2022 07:29:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Mooi bedrijf met goede adviezen en mooie aanbiedingen in auto's
2-1-2022 16:07:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Goede ervaring met Koen. Gewoon eerlijk en open. Mooie auto gekocht. Eerlijke prijs voor mijn auto terug gekregen.
5-11-2021 15:31:07
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik zou iedereen Kopper Automotive 100% aanraden. Wij hadden ontzettend veel moeite met het verkopen van onze Fiat. Dankzij Koen is het toch gelukt en heeft de auto binnen no-time een nieuwe eigenaar gevonden. Topzaak. Hoge mate van professionaliteit. Keep up the good work!
2-11-2021 06:08:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Heerlijk bedrijf. Koen is erg enthousiast en wil echt iets goeds doen voor zijn klanten
21-10-2021 07:52:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Enorm fijne ervaring met Koen! Duidelijk in de communicatie en eerlijk in de onderhandeling. Daardoor snel de koop rond kunnen maken en nu genieten van de nieuwe auto. Een aanrader voor iedereen!
19-10-2021 14:22:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
Een prachtige Suzuki Jimny gekocht. Contact verliep zeer prettig. Ben zeer tevreden!!!!
28-8-2021 09:08:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Leuk zakendoen met Koen. Geen raar gedoe, maar relaxed en eerlijk. Ik hou ervan. En van de wijn bij aflevering trouwens ook. Alleen al daarom moet je er je auto kopen :)
26-8-2021 19:26:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Supernette, complete en van volledige onderhoudshistorie voorziene BMW M140i gekocht bij Kopper Automotive. Behulpzaam en deskundig, deal snel kunnen sluiten. Zeker aan te bevelen als een een goede nette auto zoekt!!
18-8-2021 14:29:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Vorige week een mooie sportieve Mini Cooper 1.5 gekocht bij Kopper Automotive. We zijn vanuit Drenthe naar Elst gereden, maar dat hadden we er graag voor over. Nette inruil en een prima service!
2-5-2021 09:54:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goed adres om een auto aan te schaffen. Koen is aardig en behulpzaam maar wel rechtdoorzee. Er zijn zat louche autohandelaren maar daar is deze er niet één van! :)
18-4-2021 13:01:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Goed en prettig gesprek gehad en door het vertrouwde gevoel een mooie VW up gekocht.
12-4-2021 08:34:03
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Een mooie deal snel kunnen sluiten! ????
11-4-2021 16:57:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Gisteren een prachtige Fiat 500 mee naar huis genomen ! Het was het eindje rijden zeer zeker waard ! Ik zou hier zo weer een nieuwe auto kunnen kopen. Dankjewel voor de gast vrijheid , top service !
11-4-2021 14:48:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel fijne communicatie en service gehad! Zeker aan te raden!
8-1-2021 14:38:28
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Goed en prettig advies bij keuze en aanschaf van (zakelijke) auto en hele heldere communicatie. Zeker aan te raden.
7-1-2021 16:45:05
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeker aanrader Kopper Automotive. Heeft mooie luxe auto´s. Duidelijke afspraken, vriendelijk en goed communicatie. BMW gekocht met gerust vertrouwd gevoel en snel geregeld. Prijs/kwaliteit
2-1-2021 18:57:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vandaag bij jullie een Fiat 500c gekocht. Ondanks de Corona maatregelen (die door jullie ook goed in acht zijn genomen), snel en heel prettig geholpen. En helemaal blij met mijn aankoop.